Sakarya Eşraf Platformu ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Başkan Faruk Kır önderliğinde bir gurup yönetim kurulu üyesiyle il sağlık müdürüne ziyarette bulunan platform, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü’ye ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.
ÖĞÜTLÜ’DEN MEMNUNİYET
Eşraf Platformu'nun ziyaret programına yönetim kurulu üyeleri; Gökhan Küpçük Ahmet Şehit, Ayşe Kahraman Ayhan Sezgin, Ecz.Muhammed Zahid Dişli, Ercan Açıkgöz ve Av. Nuri Oktay yer aldı. 
Ziyarette, Sakarya Eşraf Platformu adına konuşan Başkan Faruk Kır, “Sakaryamızda sevilen, mesleki anlamda donanımlı ve ayrıca beşeri ilişkilerinizde de candan bir yapınızın olması, Sakarya sağlık camiasını memnun ettiği kadar dışardan bizleri de memnun ediyor. Pandemi sürecinde şeffaf bir tutum sergilememiz, endişe veren sürecin daha belirgin ve anlaşılabilir bir hal almasına katkı sağlamıştır. Bu hasletler ile 2 yıl daha görevinizi sürdürecek olmanız münasebetiyle başta siz olmak üzere kanatsız meleklere şükranlarımızı sunarız” dedi.
‘SEN BEN DEĞİL’ ‘BİZ’ OLMAK
İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Sakarya’da bir işraf platformunun kurulmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “STK’lar toplumun olmazsa olmazlarıdır” dedi.
‘Senden benden’ değil, ‘biz’ mantığıyla yaşam sürerek çok daha hayırlı sonuçlar elde edilebileceğini belirten Sağlık İl Müdürü Öğütlü, “Şehrimiz için herkes gibi biz de üzerimize düşenin en iyisini yapma gayretindeyiz” ifadelerini kullanarak, platform üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi