Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Mengen, “Kovid-19 salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay’a kan bağışında bulunmaya; Sakarya Memur-Sen’e bağlı şubelerimizi, yöneticilerimizi ve tüm üyelerimizi kan vermeye davet ediyoruz” dedi.
 Kızılay ve Memur-Sen’in kriz zamanlarında, insani yardım kampanyalarında, kısaca insanı yaşatmaya matuf bütün alanlarda hep birlikte olduğunu kaydeden Mengen, “Bugün de insanı yaşatmak için yine Kızılay’la bir aradayız. Kovid-19 salgını nedeniyle duran hayat, sokağa çıkamayan insan, edilemeyen kan bağışları, verilemeyen kanlar gibi birçok sorun bugün başlattığımız ‘İftardan Sonra Kan Vermeye Kızılay’a’ çağrımızla bir nebze olsun azalacaktır. Bugün Memur-Sen ve bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri olarak, Kızılay’ın kan stoklarına katkı yapıyoruz şeklinde konuştu. 
KATKILARINIZI BEKLİYORUZ
Teşkilat mensuplarına ve üyelere de seslenen Mengen, sözlerini şöyle tamamladı: “Kollarımızı iş yapmak için, üye yapmak için, çözüm ve kazanım üretmek için sıvıyorduk; bugün de Kızılay stokuna destek vermek, ihtiyacı olanlara kan vermek, derman ve şifalarına katkıda bulunmak için sıvıyoruz. Kan konusunda da biz bize yetmeliyiz Türkiyem diyoruz. 20 Mayıs Çarşamba saat 21:30 ile 01:30 arasında Kent Meydanında, Kızılay Kan Bağışı Merkezinde (Çark KBB Sokağı) ve Akyazı’da Gezici Ekip aracılığıyla kan kampanyamıza katkılarını bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi