Dünyagöz Sakarya, yapmış olduğu hizmet protokolleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Daha önce Sakarya Aile Hekimleri Derneği ile Dünyagöz Sakarya arasında imzalanan hizmet protokolü revize edildi. Hizmet protokolü kapsamında Aile Hekimleri Derneği üyeleri, kendilerinin ve birinci derece yakınlarının göz sağlığını Dünyagöz Sakarya’da çalışan meslektaşlarına emanet etti.

Protokol İmza töreni Sakarya Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr. İrfan Karagöz ve Dünyagöz Sakarya İş Geliştirme Sorumlusu İlknur Doğan’ın katılımıyla Sakarya Aile Hekimleri Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Revize edilen protokolle birlikte dernek üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları, kurulduğu günden bu yana Sakaryalıların göz sağlığına ilişkin problemlerine çözümler üreten Dünyagöz Sakarya’nın hizmetlerinden faydalanacak.

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana hastalarına konforlu ve gelişmiş sağlık hizmetlerinin yanı sıra, ileri teknolojiye sahip cihazlarıyla kaliten ödün vermeyen Dünyagöz Sakarya, uzman hekim kadrosu ve dünya çapında referans haline gelmiş tedavi yöntemleriyle, Sakaryalıların göz sağlığı konusunda gelişmiş ülkelerin standartlarında hizmet almasını sağlıyor.  Serdivan ilçesinde hizmet veren Dünyagöz Sakarya’nınuzman hekim kadrosunda ise Prof. Dr. Orhan Elibol, Doç. Dr. Yıldırım Bayezıt Şakalar, Op. Dr. Burak Yanar; Op. Dr. Akil Batu ile Op. Dr. Fehmi Aydoğan bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi