SASKİ Söğütlü-Ferizli Şube Müdürü Mehmet Akarsu’nun oğlu Burak Akarsu ile Rabia Bayraktar, hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin mutlu gününe çok sayıda davetli katılırken, nikâh merasimi ve kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

Nikâhı Başkan Işıksu Kıydı, Şahitler Protokolden

Gülpınar Düğün Salonu’nda gerçekleşen törende Burak ve Rabia çiftinin nikâhını Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu kıyarken, şahitliklerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik yaptı. Protokol üyeleri, genç çifte mutlu bir ömür temennisinde bulunarak, bu özel ana eşlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Gelin Rabia ve damat Burak, düğün boyunca heyecan ve mutluluklarını gizleyemedi. Alkışlar eşliğinde ilk danslarını eden çift, salondaki konuklarla birlikte bu anlamlı geceyi doyasıya kutladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlencede, aileler ve yakın dostlar da çiftin mutluluğuna ortak oldu.

foto: sosyal medya

Muhabir: Soner Kiraz