Sakarya'da esnaf teşkilatlarının temsilcileri, Yeni Sakarya Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ve Sakarya Sıhhi Tesisatçılar, Doğalgazcılar ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emre Muti, gazete yönetimiyle bir araya geldi.
Gazete yönetimi ağırladı
Ziyarette oda başkanlarını, Yeni Sakarya gazetesi İmtiyaz Sahibi Sinan Uyar, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arda Aydıntepe ve Reklam Müdürü Elif Tahtakale karşıladı.
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada, Sakarya'daki esnaf ve sanatkârların faaliyetleri ile yerel basının şehir yaşamındaki rolü değerlendirildi.
Esnafın ve yerel basının gündemi konuşuldu
Ziyaret sırasında minibüsçü esnafı ile sıhhi tesisat, doğalgaz ve kalorifer sektörlerinde faaliyet gösteren esnafın gündemindeki konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca yerel basının şehirde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna aktarılmasındaki önemi ve esnaf kuruluşlarıyla medya arasındaki iletişimin rolü ele alındı.
Samimi sohbet, karşılıklı görüş alışverişi
Oda başkanları Ali Bektaş ve Emre Muti ile Yeni Sakarya Gazetesi yönetimi arasında gerçekleşen buluşma, karşılıklı fikir alışverişi ve samimi sohbetlerle devam etti.
Ziyaret, esnaf temsilcileri ile yerel basın arasındaki iletişim ve dayanışmanın öneminin vurgulanmasıyla sona erdi.




