Edinilen bilgilere göre, bazı öğretmenler ve okul çevresindeki kişiler tarafından müdür yardımcısının çeşitli kişilerden borç para talep ettiği yönünde şikayetlerde bulunulduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ilgili kurumlara iletilmesinin ardından inceleme sürecinin başlatıldığı öğrenildi.

Valilik kaynaklarından edinildiği öne sürülen bilgilere göre, müdür yardımcısı hakkında resmi soruşturma açıldığı ve soruşturma sonucuna göre idari işlem uygulanabileceği ifade edildi.

Öte yandan, kamuoyunda dile getirilen borç, maddi ilişki ve diğer iddialarla ilgili olarak henüz resmi makamlar tarafından doğrulanmış bir açıklama yapılmadı. Soruşturmanın devam ettiği ve nihai kararın inceleme sonucunda verileceği belirtildi.

Yetkililerden konuya ilişkin resmi açıklama gelmesi halinde gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

S A D S A D

Kaynak: Yazı İşleri Müdürü Serkan OK