Hendek Belediyesi’nden vergi uyarısı! Son ödeme tarihi 30 Kasım
Hendek Belediyesi’nden vergi uyarısı! Son ödeme tarihi 30 Kasım
İçeriği Görüntüle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Berat Taner’in evladı Yıldıray ile Neslişah’ın nişan merasimine katıldı.

Genç çifti tebrik etti

Ailelerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen nişan merasiminde genç çiftin mutluluğunu paylaşan Milletvekili Bülbül, Yıldıray ve Neslişah’a huzurlu ve mutlu bir yuva temennisinde bulundu.

“Cenab-ı Allah tamamına erdirsin”

Nişan merasiminin ardından paylaşımda bulunan Bülbül, şu ifadeleri kullandı:

“MHP Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyemiz Berat Taner’in kıymetli evladı Yıldıray kardeşimiz ile Neslişah Hanımefendi’nin nişan merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Genç kardeşlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor; Yıldıray ve Neslişah kardeşlerimize huzurlu ve mutlu bir yuva diliyorum. Cenab-ı Allah tamamına erdirsin.”

FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Muhabir: Serkan Arutan