Teşkilatın içinden gelen ve bölge halkı tarafından yakından tanınan bir isim olan Necati Keleş, Ankara’ya giderek resmen yetki belgesini aldı. Kanlıçay Mahallesi doğumlu olan Keleş’in, özellikle Erenler, Karapürçek ve Yazılı hattında esnaf ve vatandaşlarla güçlü bağlara sahip olduğu biliniyor.

Yeni başkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ile gerçekleştirdiği görüşmede, Karapürçek’e hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.

Atama, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’ın tensipleriyle gerçekleşirken, ilçe teşkilatında yeni bir dönemin başladığı yorumları yapıldı. Teşkilatçı kimliğiyle öne çıkan Keleş’in, ilçede sosyal projeler ve saha çalışmalarıyla aktif bir süreç yürüteceği ifade ediliyor.

Karapürçek’te yaşanan bu görev değişimi, hem teşkilat içinde hem de ilçe halkı nezdinde yeni bir heyecan ve birlik mesajı olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: basın bülteni