Sakarya Ticaret Borsası eski Meclis Başkanı, CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı,  Sakarya Trabzonlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma eski Başkanı, Sakarya İli ve İlçeleri Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu eski Başkanı Mali Müşavir Kamil Özkan ve eşi Selma Özkan; Özkum Park’ta gerçekleştirdikleri muhteşem düğün töreni ile oğlu Orhan Özkan’ı evlendirdi. Kıyılan nikâh ile Hasan-Hatice Güldane çiftinin güzel kızı Seçil Güldane ile hayatını birleştiren Orhan Özkan’ı bu mutlu günlerinde, davetliler genç çifti yalnız bırakmadı. Seçil-Orhan Özkan çiftinin nikâhını ise Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer kıyarken, çiftin şahitleri arasında da Akyazı Ziraat Odası Başkanı A. Şener Bayraktar yer aldı. Baba Kamil Özkan ise, davetlileri tek tek kapıda karşılayarak, yine tek tek uğurladı.

SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU
Özkan ve Güldane Ailelerinin uzak ve yakından akraba, dost ve komşularının hazır bulunduğu düğün törenine; SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, SMMMO Başkanı Ertuğrul Kocacıki Sakarya Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Turan Zengin, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Arslan, Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk, Sakarya Kahveciler Odası Başkan Adayı Efem Yetim, MHP İl eski Başkanı Tayyip Kaba, Sapanca Ziraat Odası Başkanı Necati Başari MHP Adapazarı Belediye Başkan Aday Ahmet Tufan Demircioğlu, Sakarya Eczacılar Odası eski Başkanı Füsun Çetin, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman,
Sakarya Ziraat Odası eski Başkanı Erdinç Eryılmaz, AK Parti Erenler Belediye Başkan Ada Adayı Osman Karataş, CHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yöneticileri, Sakarya Fotoğrafçılar Odası eski Başkanı Enver Karademir ile siyaset, medya, iş, eğitim, dernek, oda, askeri ve esnaf camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Editör: Haber Merkezi