Direksiyon Hakimiyetini Kaybedince Dehşet Saçtı
Kaza, dün gece saat 23.45 sıralarında D-130 Karayolu Vezirçiftliği mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 41 *** 645 plakalı otomobiliyle İzmit istikametine doğru seyir halinde olan E.B.A., henüz bilinmeyen bir nedenle aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Kontrolden çıkan otomobil, akaryakıt istasyonunun tabelasına çarptıktan sonra takla attı ve iki aydınlatma direğini de devirdi.
Sürücü Araçta Sıkıştı, Hayati Tehlikesi Sürüyor
Kazanın ardından hem sürücü E.B.A. hem de yanında bulunan arkadaşı otomobil içerisinde sıkıştı. Olay yerine kısa sürede sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü E.B.A.’nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Polis İnceleme Başlattı
Kaza sonrası polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kaza nedeniyle D-130 karayolunda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.