Tutuklanma korkusu nedeniyle stüdyoya gelmediği belirtilen Yılmaz, Sakarya’dan canlı yayına bağlanarak suçlamalara yanıt vermeye çalıştı. Ancak mağdurların yönelttiği sorulara tatmin edici cevaplar veremediği öne sürüldü.
“Evlerim Gitti, 30 Yıllık Yuvam Yıkıldı”
Düzce’de yaşayan 60 yaşındaki Yılmaz Varlı, iki dairesini kaptırdığını ve bu süreçte 30 yıllık eşinin evi terk ettiğini anlattı. Varlı, eşinin kendisini “Evleri başkasına yedirdin” diyerek suçladığını belirtti.
Kocaali’den yayına bağlanan Yılmaz Ok ise 3 dönüm fındık bahçesinin aynı kişi tarafından alındığını iddia etti. Ok, “Fotoğrafını yayınlarsanız en az bin mağdur çıkar” diyerek olayın boyutuna dikkat çekti.
“Sıraya Koyarak Ödeyebilirim”
Kendini emlakçı ve fındık tüccarı olarak tanıtan Özgür Yılmaz, hakkındaki suçlamalara canlı yayında cevap vermeye çalıştı. Program sunucusu Müge Anlı, Yılmaz’a mağdurların zararını karşılaması gerektiğini söyledi.
Yılmaz ise, “Sıraya koyarak ödeyebilirim, şu an ödeme imkanım yok” yanıtını verdi.
Programda ayrıca Sabihan Dağdelen isimli bir mağdur, dayısının tapusuna el konulduğunu ve 8 yıldır geri alamadıklarını iddia etti. Bir başka izleyici ise Yılmaz’ın Karasu ve Kocaali’de iki emlak ofisi bulunduğunu, malları yakınlarının üzerine geçirdiğini öne sürdü.
Suç Kaydı İddiası
Yayında, Özgür Yılmaz’ın siber dolandırıcılık, evrakta sahtecilik ve hırsızlık dahil birden fazla suç kaydı bulunduğu iddia edildi. Olayla ilgili yasal sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu olurken, programda ortaya atılan iddialar kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.





