Erzurumspor FK galibiyetinin ardından Gençlerbirliği karşısında da puan ya da puanlar hedeflediklerini belirten Buz, “Bu hafta işi bitirmek istiyorduk ama olmadı” dedi.

“Sıkıntılarla Karşılaştık”
Gençlerbirliği’nin geçiş oyunlarında etkili bir takım olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, “Metehan Mimaroğlu ve Amilton gibi hızlı oyuncularla rakibimiz etkili hücumlar yaptı. Biz de geçiş oyunları üzerinden pozisyon bulmak istedik. Ancak hafta boyunca bazı sıkıntılar yaşadık. Aabid’in kasığında problem vardı, bizimle gelemedi. Burak Çoban iğneyle oyuna dahil oldu. Oyuncularımız mücadele etti, Emre ile ilk net fırsatı biz bulduk ama değerlendiremedik” ifadelerini kullandı.

“Duran Top Maçı Belirledi”
Maçın tek golünün duran toptan geldiğine dikkat çeken Buz, “Duran toplar böyle maçlarda sonucu belirleyebiliyor. Biz de bu anlamda gereken reaksiyonu veremedik. Kolay bir maç olmadı, ancak takımımın mücadelesinden memnunum” şeklinde konuştu.

“Cumartesi Günü Kendi Göbeğimizi Keseceğiz”
Son haftada evlerinde oynayacakları Esenler Erokspor maçına odaklandıklarını söyleyen İrfan Buz, “Artık tüm konsantrasyonumuz cumartesi gününe. Taraftarımızla birlikte bu maçı kazanıp, ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Kendi göbeğimizi Allah’ın izniyle kendimiz keseceğiz” diyerek iddialı konuştu.

Muhabir: Süleyman DOĞRU