Edinilen bilgilere göre olay, fabrikanın üretim bölümünde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle devrilen tonlarca ağırlığındaki rulo sac, o sırada üretim bandında çalışan Hüseyin Bodur’un üzerine düştü.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazayı gören mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Bodur’un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Jandarma ekipleri olayın meydana geldiği fabrikada inceleme başlatırken, acı haber işçinin ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Benzer Kaza Hafızalarda

Sakarya’daki alüminyum fabrikalarında yaşanan iş kazaları, kısa süre önce meydana gelen başka bir faciayı da yeniden gündeme getirdi. Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir alüminyum fabrikasında, 54 yaşındaki Özbekistan uyruklu O.E. pres makinesinin altında kalarak yaşamını yitirmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ