HAGEL’in Ekim ayı ikinci Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve üye belediye başkanlarının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi Muradiye Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının gündeminde, 2026 yılı çalışma programı ve 2026 mali yılı bütçe tasarısı yer aldı. Kentin tarım ve hayvancılık alanındaki hedefleri doğrultusunda önemli kararların alındığı toplantıda, kırsal bölgelerin kalkınmasına yönelik adımlar değerlendirildi.

Başkan Bozbey, tarım ve hayvancılığa verdikleri desteklerin üreticilere olumlu şekilde yansıdığını vurgulayarak, “Kırsalla ilgili ‘ne yapsak azdır’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üreticilerimizi desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: RSS