Acı kaza sonrası hayatını kaybetti

Sapanca ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada ağır yaralanan Mahmut Yüşa Gül, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz 20 yaşında olan ve askere gitmesine sayılı günler kalan genç hafızın vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Hendek’te Fındık Bahçesinde Acı Ölüm: 8 Ay Sonra Aynı Aileyi İkinci Kez Yasa Boğan Kayıp
Hendek’te Fındık Bahçesinde Acı Ölüm: 8 Ay Sonra Aynı Aileyi İkinci Kez Yasa Boğan Kayıp
İçeriği Görüntüle

Askerlik hayali yarım kaldı

Hafız olduğu öğrenilen Mahmut Yüşa Gül’ün, vatani görevini yapmak için hazırlık yaptığı ve askere gitmesine yalnızca 3 gün kaldığı belirtildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Yüşa’nın hatırasının yaşatılması için anlamlı bir karar alındı.

Evinin bulunduğu sokağa ismi verildi

Mahmut Yüşa Gül’ün doğup büyüdüğü Karapürçek ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşadığı sokağa ismi verildi. Alınan kararın ardından sokağa yeni tabela asılırken, mahalle sakinleri ve merhum gencin yakınları duygu dolu anlar yaşadı.

Mahallede duygusal anlar yaşandı

Yıllarca yaşadığı sokakta artık isminin yaşayacak olması, Gül ailesi ve mahalle halkı için büyük anlam taşıdı. Mahmut Yüşa Gül’ün adı, bundan sonra doğup büyüdüğü sokakta gelecek nesillere aktarılacak.

Fotoğraf: sosyal medya

Kaynak: haber merkezi