Birlik Vakfı Sakarya Şubesi’nin programa katılan Başkan Yüce, “Bizden öncekilerin davamız uğruna canından, kanından, ailesinden, işinden gücünden fedakârlık ederek surda açtıkları gedikten ilimle ve irfanla gireceğiz ve mukaddes davamızı hedefine ulaştıracağız.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Birlik Vakfı Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Buluşmaları’ konulu programa katıldı.

YETENEĞİMİZİ BULACAĞIZ
Gençleri selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Her insan özeldir. Hepimiz kimseye benzemeyen, biricik insanlarız. Bu kadar insan arasında +1 olmamızın bir sebebi var. Öncelikle kendimize bunun sebebini soracağız. Allah’ın bizi neden +1 olarak yarattığını keşfedeceğiz. Belki de ömrümüz boyunca bu sorunun cevabını arayacağız. İstidadımızı yani yeteneğimizi bulacağız ve onu geliştirmek için çalışacağız.”

DAVAMIZI HASSASİYETLE SÜRDÜRECEĞİZ
Başkan Ekrem Yüce, “Bizden öncekilerin davamız uğruna canından, kanından, ailesinden, işinden gücünden fedakârlık ederek surda açtıkları gedikten ilimle ve irfanla gireceğiz ve mukaddes davamızı hedefine ulaştıracağız. Kendimizi geliştirecek, kalifiye adamlar olacağız. Çok şükür bugün eğitim çok kolay. İlkokuldan lisansüstü eğitime kadar tüm aşamalar ücretsiz ve isteyen herkese açık. Binlerce enstitü bilimsel ve toplumsal çalışmaları destekliyor. Artık savunma sanayinden yerli otomobile, aktif dış politikadan yerli ekonomiye her alanda surdaki gedikten giriyor ve girmeye devam ediyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇTIĞI UFUKLA
Açıklamalarını sürdüren Başkan Yüce, “Hakikat davasında mücadele etmek, kendisini geliştirmek isteyen tüm kardeşlerimize kapımız her zaman hazır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı ufukla sizlere destek olmak için elimizden ne geliyorsa seferber ediyoruz ve seferber etmeye devam edeceğiz. Biz mücadele ederek davamızı bugünlere getirdik. Bundan sonra bayrak sizlerde. Kutlu davamızı yarınlara muzaffer bir şekilde taşımak sizin işiniz. Size duyduğumuz inancı, sizin için sağladığımız destek sözünü yeniliyor ve sizleri muhabbetle kucaklıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi