Yanık Mahallesinde soğuk asfalt çalışması gerçekleştiren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurtköy arasındaki yol güzergahların da yama çalışmasını gerçekleştiriyorlar.
Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Sapanca’nın her köşesine hizmet götürme hedefinde olduklarını söyleyen Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın bu hedef doğrultusunda soğuk asfalt çalışmalarının hız kazandığını kaydetti.
“Sapancalı halkımızın kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız sürüyor” diyen Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın“ Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve başkan yardımcılarımız ile yapılan toplantılarda belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle ara mahallelerimizde çalışma tempomuz artmış durumda. Sadece asfalt çalışmaları değil kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla Sapanca’mız şantiye haline geldi. Daha iyi yaşam alanlarını için inşallah daha güzel hizmetler için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” diye konuştu.
düllerimizi de sunacağız. 15 Eylül Cuma günü saat 18.00’de Adapazarı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek törenimize kıymetli üyelerimizi, dostlarımızı ve tüm Sakaryalı hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi