Aynalıkavak Sohbetlerinin konuğu olan Kasım ayı onur konuğu, Kilis Valisi Recep Soytürk oldu. Moderatör Yahya Bakır’ın sorularını cevaplandıran, tecrübelerini ve Adapazarı hatıralarını paylaştı

BAŞARININ SIRRINI ANLATTI
Vali Soytürk, “Hep çalışırdım. Bana meslek hayatımda müthiş bir geri dönüşüm sağladı. Aile içinde gördüğüm disiplini hiç kaybetmedim. Şuna çok özen gösterdim. Adalet ve hakkaniyet. Rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun kullandığı bir söz vardır. Kim işini iyi yapıyorsa en milliyetçi adam o kişidir. Toplum olarak yapmamız gereken aslında şudur; herkes ne iş yapıyorsa en iyisini yapması lazım. İşimizi iyi yapmak için gayret göstermemiz gerekiyor. Güleryüz mutlaka olmalı. Belki iyi bir şey yapıyorsunuz ama yüzünüz gülmezse onun kıymeti de olmuyor. Adalet ve hakkaniyeti temel alarak çok çalışmalı, işlerimizi doğru ve zamanında yapmalı ve tabii ki güler yüzlü olmalıyız. Bu güzellikler olduğu müddetçe başarı kaçınılmazdır.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN IŞIKSU’DAN TEŞEKKÜR
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, gerçekleşen programdan duyduğu memnuniyeti paylaşarak Vali Recep Soytürk’e ve program katılımcılarına teşekkür etti. Başkan Işıksu, “Her ay birbirinden kıymetli isimleri, değerli hemşehrilerimizle Aynalıkavak Sohbetleri’nde buluşturuyoruz. Saygıdeğer Valimiz teşrif ettiler, Belediyemizde de bizlere konuk oldular. Çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadeleriyle Vali Soytürk’e hediye takdim etti.

Editör: Haber Merkezi