BİRLİKTELİK VE UYUM
Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can’la birlikte Başkan Alemdar’a misafir olan muhtarlar, Başkan Alemdar’ın yeniden Serdivan’a aday gösterilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilçeye hizmet noktasında belediye ve muhtarlıklar nezdinde kurulan birlikteliğin ve uyumun son derece önemli olduğunu ve bugüne kadar bu uyumla hareket ederek Serdivan’da güzel hizmetlerin hayata geçirildiğini belirtiler.

MUHTARLAR ALEMDAR’DAN MEMNUN
Göreve geldiği günden bugüne Başkan Yusuf Alemdar’a günün her saati rahatlıkla ulaşabildiklerini ve taleplerini ileterek çözüm bulabildiklerini dile getiren Fikret Can, “Bu husus ve sayın başkanımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizim için son derece kıymetli. Kendisinin de sık sık bizleri ziyaret etmesi ve fikir alışverişinde bulunması da ortak akla verilen önemi gösteriyor. Biz muhtarlar olarak kendisi ile gayet uyumlu bir çalışma ortamı yakaladık. Bu sürecin devamı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu bağlamda başkanımızın Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterilmesi bizleri mutlu etmiştir. Kendisine bir kez daha hayırlı olması temennilerimizi ileterek başarılar diliyoruz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar; güzel temennileri için muhtarlara teşekkür ederken, aynı muhabbetle ve samimiyetle Serdivan için birlikte hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi