Kapalı mekanlar; bakteri, virüs ve küf merkezli hastalıkların ve olumsuzlukların oluşması için en ideal ortamlardır. Mikroorganizmalar, hava sirkülasyonunun oldukça düşük olduğu kapalı bu tarz kapalı mekanlarda çok daha hızlı biçimde yayılım gösterebilir. Aynı zamanda etki alanlarını da genişleterek mikroorganizmalar çok daha uzun süre yaşam şansı elde edebilir.

Günümüzde kapalı mekanlarda mikroorganizma oluşumunu engellemek adına kullanılan en etkili yöntem hava temizleme cihazlarıdır. Jonix hava temizleme cihazlarına https://havamtemiz.com/’dan ulaşabilirsiniz.  Bununla birlikte hava temizleme cihazlarında filtreleme sistemlerinin en verimli olacak şekilde kullanılması gerekir. NTP teknolojisiyle geliştirilen Jonix hava temizleme cihazları, yüksek kalitede hava temizliği sağladığı gibi birçok sertifikaya da sahiptir.

Çevre Sağlığı Sertifikası ve Üniversite Laboratuvarlarınca Onaylanmış Cihazlar

Jonix hava temizleme makinesi, çevre sağlığı sertifikası ile geliştirilmiştir. Aynı zamanda üniversite laboratuvarlarınca onaylanan bu cihazlar, gündelik yaşamın her alanında kullanım için uygundur. NTP teknolojisi, özel bir filtreleme sistemine sahiptir. Mekan içerisinde yer alan uçuşan bakteri ve virüslerin tamamen ortamdan temizlenerek atılmasını sağlar.

Aynı zamanda küf ve nem gibi alerjen oluşumları da engelleyen Jonix hava temizleme cihazları, alerjik reaksiyonları en aza indirir ve ortam kokusunu sterilize kılar. Ortam içerisinde hava ve kokuyu düzenlemesinin yanı sıra Jonix cihazlar, yüzeyler üzerinde de etkilidir. Başta Koronavirüs gibi pandemik potansiyele sahip olan hastalıklar olmak üzere her türden bulaş riski yüksek hastalığın önlenmesinde aktif olarak kullanılabilir.

Her Türden Kapalı Mekanda Kullanım İmkanı

Jonix Cube hava temizleme makineleri, uçucu organik bileşik ve virüsleri ortamdan temizlemede kullanılabilecek en etkili yöntemlerdendir. Özelikle kapalı mekanların bulaş riski hastalıklar için oldukça elverişli ortamlar olduğu düşünülürse, Jonix Cube cihazlar son derece hayati bir işleve sahiptir. Üstelik Jonix Cube hava temizleme cihazlarının hemen her kapalı mekanda kullanılması mümkündür.

Konut tipi cihazların yanı sıra; kafe, restoran, otel, konaklama tesisi, üretim atölyesi, sağlık merkezi, eğitim kurumları, güzellik merkezleri gibi yoğun insan nüfusunun bulunduğu alanlar için geliştirilmiş özel cihazlar da vardır. Özelikle kötü koku oluşumunun bulunduğu kapalı mekanlarda Jonix cihazlar, etkili ve kesin sonuçlar vadeder.

Editör: Haber Merkezi