AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatı yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren merkez MKYK üyesi Recep Uncuoğlu ve MDK üyesi Ayhan Sefer Üstün'e Ak Parti Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak yönetim kurulu adına teşekkür etti. Milletvekillerimize,  belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza STK' larımıza bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Ak parti Sakarya milletvekili MDK üyesi Ayhan Sefer Üstün Adapazarı ilçe teşkilatına yeni görevlerinde başarılar diledi. Üstün Adapazarı ilçe teşkilatında kurucu merkez ilçe başkanlığı yaptığını vurguladı.  Sakarya’da en büyük ve en gözde ilçesinin Adapazarı ilçesi olduğunu vurguladı. Sakarya'da yapılan yatırımların çoğunun Adapazarı ilçesinde olması Adapazarı ilçe teşkilatının üstündeki sorumluluğu arttırmaktadır. Yapılan hizmet ve yatırımların vatandaşlarımıza iyi anlatılması gerekmektedir. Yeni yapılan 3 boğaz köprüsünün bağlantı yollarının çoğunun Adapazarı ilçesinden geçmesi, demiryolu hattının yine Adapazarı’ndan geçiyor olmasının yanında  Adapazarı’nda  yeni yollar ve stadyumun yapılması dahil olmak üzere belediyelerimizin yaptığı hizmetler ile Adapazarı ilçemizin önemi bir kat daha artmaktadır. Yöneticiler olarak yapılan hizmetleri iyi anlatarak Ak Partimizin hedefleri doğrultusunda oy oranını yükseltmeniz gerekmektedir. Yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşlarımı kutluyor başarılar diliyorum, dedi.

Ak Parti Sakarya milletvekili MKYK üyesi Recep Uncuoğlu Adapazarı ilçe teşkilatı yönetim kuruluna seçilen tüm arkadaşları tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Adapazarı ilçe teşkilatı bir okuldur diyen Uncuoğlu,  Adapazarı ilçe teşkilatımız her zaman üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Her seçimde başarılı olmuş bir teşkilatımızdır, dedi. Uncuoğlu Ak Parti Adapazarı ilçe teşkilatında bir dönem yedek yönetim kurulu üyesi olduğu bugün ise milletvekili olduğunu dile getirdi. Yapılacak çalışmaların önemli olduğunu 2019 yerel ve genel seçimlerinde Ak Parti Adapazarı teşkilatının ulaştığı başarıdan daha fazlasını yapması gerektiğini yeni yönetim ile birlikte bayrağı bir adım daha öteye taşıması gerektiğini söyledi. 2023 hedeflerimize ulaşmak için teşkilatlarımızın durmadan çalışmalarına devam etmesi gerekmektedir, Üyelerimiz mahalle yönetimlerimiz ve teşkilatlarımız bir bütünüz biz hep birlikte büyük bir aileyiz diyen Uncuoğlu yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyorum, dedi

Ak Parti Adapazarı ilçe teşkilatı başkanı Mustafa Ak hayırlı olsun ziyaretinde bulunan genel merkez MKYK üyesi Recep Uncuoğlu ve genel merkez MDK Üyesi Ayhan Sefer Üstün'e ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti. Çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyleyen Ak, millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz, dedi.

Editör: Haber Merkezi