Sakarya Ülkücü İşçiler Derneği, MHP İl Başkanı Levent Bülbül'ün katılımıyla toplandı.  Sakarya Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Recep Bulut, “Ben değil, biz diyen üyelerimiz ülkücü olmanın verdiği şuurla adamın adamı değil davasının, aşının, ekmeğinin adamı olan biz ülkücü işçiler, asgari ücretle pahalı hayat şartlarında hayat mücadelesi veren cefakâr Türk işçisinin yol göstereni olma gayreti içerisindeyiz. Bu davadan hiçbir güç kuvvet bizi yıldıramaz. Bugüne kadar yapılmış olan çalışmalarımız da gösterir ki biz ülkücü işçiler derneği, amiral gemisi olan Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer ülkücü kuruluşlarla beraber Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarını sarsmak isteyen her türlü yıkıcı ve bölücü çalışmanın politik görüşün karşısındayız. Ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

REFERANDUM SÜRECİ
Recep Bulut “Son dönemlerde hepimizin bildiği gibi gündemimizde önümüzdeki günlerde nisan ayının 16’sında yapılacak olan referandum süreci vardır. Gerek görsel, gerek yazılı ve sosyal medyada da herkes kendi düşüncesine göre yorumlar yapabiliyor. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki her bireyin muhakkak ki hür iradesi ve düşüncesi vardır. Kimse bunu inkâr ve engel koyamaz. Herkes birbirilerine karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde olduğu müddetçe hiçbir sıkıntı yoktur. Yalnız hakaret ve ağır eleştiri noktasında olan kelimeler bu düşünceye zarar verir.”

AYNI GEMİDE
Bulut şöyle devam etti: "Bizler tabiri caizse hepimiz aynı geminin yolcuları olarak gemiyi batırmamak nasıl daha ileriye götürmenin, ülkeye ne kadar daha faydalı olabilmenin birlik ve bütünlük içerisinde olmanın gayreti içerisinde olmalıyız. BaşkaTürkiye yok, Ziya Gökalp’in dediği gibi “Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan” dizesinden aldığımız şuurla ülkemize sahip çıkıp saflarımızı sıklaştırıp, kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekir. Artık gün birlik günüdür, dirlik günüdür, fikirler ayrışabilir, düşünceler örtüşmeyebilir ama kardeşlik bakidir. Düne kadar omuz omuza, sırt sırta verdiğimiz abilerimiz kardeşlerimizle birlikte aynı şekilde bugünde bu mücadeleyi vermek gayreti içerisindeyiz.”

Editör: Haber Merkezi