Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri adeta Pamukova’ya çıkartma yaparak İlçe Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser’i ziyaret ettikten sonra, yönetim kurulu toplantılarını Pamukova Esentepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirip, toplantıda Pamukova’ya yapılacak yatırımlar gündeme getirildi.

KAYMAKAM KARAL
TÜMSİAD heyeti Pamukova da ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı Recai Karal’a yaptı. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, TÜMSİAD Başkanı Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak, Kaymakam Karal’a amaçlarının ilçeyi tanımak ve TÜMSİAD’ın tanınmasını sağlamak, teşkilat yapısını güçlendirmenin yanı sırra İlçedeki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini ifade ettiler.
Pamukova Kaymakamı Recai Karal TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinin kendilerini memnun ettiklerini dile getirerek, Pamukova’nın tarımla geçinen bir İlçe olduğunu tarıma dayalı yapılacak sanayi tesislerine ihtiyaç olduğunu, ayrıca doğal güzellikleri ile yaylaların turizme açılması gerektiğini ifade etti.

BAŞKAN KESER
TÜMSİAD heyetinin ikinci durağı Pamukova Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Cevat Keser ile görüşen TÜMSİAD heyeti, Pamukova için meyve, tarım ürünleri ve hayvancılık entegre tesislerinin kurulması yönünde de istişare ve önerilerde bulundu.
Belediye Başkanı Cevat Keser, TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyelerinin İlçeyi ziyaretlerini önemsediklerini ifade ederek, “ İlçemiz huzurlu ve şirin bir yer. Ekonomik anlamda girdilerin olabilmesi için İlçeye iş adamlarının yatırım yapması ekonomik bakımdan ilçemizi ve hemşerilerimizi güçlendirecektir. Tarıma dayalı sanayi birinci önceliğimizdir “ dedi.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
TÜMSİAD heyeti ziyaretlerin ardından Esentepe Sosyal Tesisleri’nde yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. ToplantıyaPamukova Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Cevat Keser, TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez, TÜMSİAD Başkan Yardımcıları Oktay Topaloğlu, Naim Yener, Ali Çilingir, İsa Aydoğan, Yusuf Çokal, Genel Sekreter Ferhat Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ömer Çelik, Şakir Ahmet Terzioğlu, Nevzat Yetişircan, Mesut Nurdoğan, Nusret Sarı, Mustafa Özdemir, Mustafa Halil, Medet Muti, Resul Erkan, Genç TÜMSİAD Başkanı Cihan Okur, Necip Güngör, Ziya Bilaloğlu ve TÜMSİAD ilçe üyeleri katıldı.

PAMUKOVA’YA YATIRIM
Pamukova’yı ziyaret eden TÜMSİAD Yönetimine Kaymakam Recai Karal ve Belediye Başkanı Cevat Keser teşekkür ettiler. TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Ölmez Pamukova’da gördükleri yakın ilgi ve alaka kendilerini memnun ettiğini ifade ederek “İnanıyorum ki Pamukova’da yeni iş alanları konusundaki öneriler doğrultusunda yapılacak yatırımlar için kısa zamanda çalışma başlatabiliriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi