TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez, başkan yardımcıları Nihat Baltaoğlu, Oktay Topaloğlu, Serkan Kayınoğlu, Naim Yener, İsa Aydoğan, Faruk Gedik ve yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki TÜMSİAD üyesi işadamlarının hazır bulunduğu toplantıya Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu ve Karasu muhtarlar derneği başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu da katıldı.
Sakarya şube başkanı Ahmet Ölmez Ceylan Et Balık Restoranda gerçekleşen  toplantıda yaptığı konuşmada TÜMSİAD’ın gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında nitelikli üyeleri ile büyümeye devam ettiğini söyledi.
Başkan Ölmez, TÜMSİAD olarak haftalık yönetim kurulu toplantılarını ilçelerdeki üyelerle birlikte sürdürdüklerini de ifade ederek, şöyle devam etti: “İlçelerimizdeki yatırım fırsatlarını gözlemleyip üyelerimizin buralarda da yatırım yapmalarının önünü açmaya çalışıyoruz. Daha çok üretim, daha fazla istihdam ve ihracat hedefiyle ilimizin gelişimine katkı sağlamak hedefindeyiz. Bu anlamda hızlı bir gelişim süreci yaşayan Karasu ilçemizin yatırım açısından özellikle büyük sanayi kuruluşlarının tercihi noktasına geldiğini görüyoruz. Bu süreçte bizler de bu gelişime katkı sağlama adına gayretlerimizi sürdürüyoruz.”
Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu ise TÜMSİAD’ın iş dünyasında önemli bir misyonu temsil ettiğini belirterek, Karasu’daki yatırımlar hakkında bilgiler verdi. İspiroğlu, Karasu’nun yakın gelecekte özellikle büyük ölçekli sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapmaya hazırlandığını da ifade ederek şunları kaydetti; “Şu anda çok sayıda işadamlarımızdan ve çevre illerden ilçemize yatırım yapmak için talepler geliyor. Limanın da hizmete girmesiyle ilçemize olan yatırımcı talebi önümüzdeki süreçlerde daha da artacak. Şu anda Gazi Metal firması üretimlerine devam etmekte olup, sırada BMC ve KİBAR HOLDİNG var. Her iki kuruluşun da yatırım hazırlıkları devam ediyor. Aynı zamanda bir turizm ve tarım bölgesi olan ilçemizin bu yapısı ile büyümesine gayret gösteriyoruz ve belediye olarak çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi