KENTİN SORUNLARI
AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce katıldı. Toplantıda Sakarya’nın tamamlanan ve devam eden yatırımları ile projeler, kentin sorunları, belediyeler ve teşkilat çalışmaları ele alındı.

YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ
Toplantıyı değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Bu tarz toplantıların son derece verimli çıktıları oluyor. Bizler, Sakaryamızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Teşkilatlar olarak da yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu manada gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ülkemiz ve şehrimiz adına ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

BAYRAMLAŞMAYA DAVET
AK Parti İl Başkanlığının Kurban Bayramı programına değinen Başkan Tever, “Her Kurban Bayramı olduğu gibi bu yıl da Bayramın ikinci günü il başkanlığımızda 09:30-10:30 saatleri arasında bayramlaşma programımızı gerçekleştireceğiz. Bir aile ve millet olma bilinciyle, tüm hemşerilerimizi bayramlaşma programımıza davet ediyor, tüm Sakarya’nın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi