‘MAĞDURİYET SÜRÜYOR’
Ankara Caddesi ile Soğanpazarı Caddesi’nin kesiştiği noktada dükkanları bulunan esnaf, olumsuz hava koşullarında yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. Belediyeye birçok kez başvuruda bulunduklarını fakat kendilerinin 3 aydır çözüm odaklı bir sonuca ulaşamadıklarını ifade eden esnaflar, mağduriyetlerinin giderilmediğini söylediler.

‘SU DÜKKANA GİRİYOR’
Bölge esnaflarından Aytaç Doyuran, “Yolun karşısından gelen araçlar kırmızı ışığa yakalanmamak için hız yapıyorlar. Yolda yağmur giderleri olmadığı için biriken su dükkanımıza giriyor” sözleriyle yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekti.

‘VATANDAŞ ISLANIYOR’
Yine aynı noktada çalışan esnaflardan Tuncay Özdoğan ise, “Dükkan adına belediyeye dilekçe yazdık, bize bir evrak takip numarası verdiler fakat 3 aydır bir çözüme kavuşamadık. Her yağmurda halk ıslanıyor, hatta burada beyaz giyinmiş bir hanım ıslandı ve belediyeye isyan etti, sonrasında taksi tutarak evine döndü” sözleriyle yaşadıkları sıkıntının sadece esnafın değil aynı zamanda yoldan geçen vatandaşların da sorunu olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi