AK Parti Milletvekili Mustafa İsen ve AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı İlçe Teşkilatı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak, teşkilatın referandum süreci ile ilgili hazırlıkları ve planlamaları hakkında bilgi verdi.

SÜRECİ DOĞRU YÖNETMEK
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Referandum sürecini iyi anlatmamız ve bu süreçte çok çalışmamız gerekmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında sizlerin destekleri ve çalışmaları ile Sakarya olarak daha iyi daha yüksek oy oranlarına çıkacağız. Hep birlikte referandum sürecini doğru yöneterek ve istediğimiz sonucu alarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

SIRA MİLLETİMİZDE
Milletvekili Mustafa İsen, referandum sürecinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni anayasa taslağı görüşülürken verdikleri mücadeleyi anlattı. İsen, “Biz Meclis olarak gereğini yaptık, artık teşkilatlar olarak görev sırası sizde ve milletimizde. Biz her zaman milletvekilleri olarak sahalarda olacağız, sizlerle birlikte dolaşarak referandum sürecini Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşlarımıza anlatacağız. Güçlü Türkiye için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Vatanımızın birlik ve bütünlüğü için ihtiyacımız olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Referandumdan evet oyunun yüksek oranda çıkması için çalışmak mücadele etmek bizlerin ve teşkilatlarımızın asıl görevidir” dedi.

AK’TAN TEŞEKKÜR
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak,  “Birlik ve beraberlik içinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için referandum sürecinde teşkilat olarak elimizden geleni yapacağız. Halkımızı bilgilendirerek en yüksek oranda katılımla halkımızın evet demesini için çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi