Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP) şehrin sorunlarını konuşmak ve karşılıklı öneriler geliştirmek amacıyla başlattığı ziyaretler kapsamında son olarak Saadet Partisi’ni ziyaret etti
Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda SASTOP, Sakarya’nın sorunları ile ilgili olarak 16 yıldan bu yana gönüllü olarak çalışmalar yaparak 60 üzerindeki konuyu ilgili merciler ile toplanarak paylaştıklarını ve raporlar sunduklarını örnekleri ile açıklarken, bundan sonra Sakarya’nın yeni vizyonu için bilgi paylaşımını hedeflediklerini dile getirdi.


SASTOP Moderatör Başkanı Av. Önder Döker, 123 yıllık nostaljik Ada treninin, tüm dünya şehirlerinde olduğu gibi gerekli uygulamalar yapılarak Merkez gardan kalkmasının en uygun karar olacağı dile getirdi.
Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Zengin, tren konusunda proje geliştirdiklerini ve bu projenin Adapazarı için en uygun projelerden biri olduğunu açıkladı.
SASTOP heyeti, Saadet Partisi yönetimiyle Marka Şehir Sakarya rapor içeriğini paylaştı. İl Başkanı Hasan Zengin; “Siz değerli SASTOP üyelerini takdir ediyoruz. Gerekenleri yapmaya biz de gönüllüyüz, her düşünceye açığız” dedi.
YAVUZ’A TEŞEKKÜR
SASTOP heyeti, Ada treninin Adapazarı garından 3 aya kadar seferlere tekrar başlayacağını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi