Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği SAMİB tarafından düzenlenen ve Rota Teknik Makina San. ve Tic. A.Ş. yetkilileri tarafından verilen “Hidrolik Devre Elemanları ve Uygulama Teknikleri” Eğitimi, üye firma temsilcilerinin yoğun katılımlarıyla Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği’nin eğitim salonunda gerçekleştirildi.
Açılışta hazır bulunan SAMİB Yönetim Kurulu Üyeleri, eğitim programına katılan tüm üye firmaların temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, belirlenen yol haritası uyarınca kararlaştırılan eğitim faaliyetlerinin önümüzdeki haftalarda da sürdürüleceğini belirtti.
İki gün süren eğitimde katılımcılara “Temel Prensipler ve Birimler, Depo ve Donanımları, Boru,Hortum, ve bağlantı parçaları, Yağ özellikleri ve Cinsleri, Filtreleme, Pompalar, Hidrolik Silindirler, Sızdırmazlık Elemanları, Hidrolik Valfler, Hidrolik Simgeler ve Devreler, Devre Okuma ve Çözme Teknikleri, Hidrolik Biriktiriciler, Hidrolik Motorlar, Oransal ve Servo Valfler, Hidrolik Sistemlerde Arıza arama ve giderme yöntemleri ile Türk sanayiinde mevcut durum ve karşılaşılan genel problemler” hakkında bilgi verildi.
Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Editör: Haber Merkezi