SAMATDER hizmet binasında yapılan genel kurulla Başkan Gürcan Durak, görevi tek aday olan Özcan Kam'a devretti. Genel kurula Türkiye Matbaacılar Federasyonu Başkanı Hüseyin Gürbüz, Ankara Matbaacılar Derneği Başkanı Kenan Ünlü, Kocaeli Matbaacılar Derneği Başkanı Mehmet Şen ve Gebze Matbaacılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu ile dernek üyeleri katıldı.

YÖNETİM KURULU
Başkan Özcan Kam, “Derneğimizin bugünlere gelmesinde katkı sağlayan kurucu başkan Emre Serdar, dönem başkanları Kadir Çolak, Nail Kurt, Gürcan Durak ve mevcut yönetim teşekkürü borç biliriz. Mesleki olarak ülke ve şehir ekonomisine sağladığımız ekonomik katkı, basmış olduğumuz kıymetli evrak, vermiş olduğumuz vergiler ve sağladığımız istihdamla, bölgesel bir güce sahip olan derneğimizin, tüm resmi kurul ve sivil toplum örgütleri ile ortak çalışmalarla daha aktif duruma gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Özcan Kam, Sinan Uyar, Ümit Akçay, Şaban Eriş, Ekrem Birer, Fatih coşkun ve Ertaç Koçkar. Denetleme kurulu; Engin Alşan, İsmail Kurt ve İlker Mentaş’tan oluştu. Federasyon delegeleri ise; Özcan Kam, Nail Kurt ve Kadir Çolak oldu. Yönetim kurulu (Yedek): Samet Arslan, Latif Coşkun, Tarık Sezer, Selçuk Aral, M.Hilmi Cevahir, Suat Erboğa ve Serkan Korkmaz. Denetleme kurulu (Yedek): Serdar Arslan, Ali Kaliç ve Hüseyin Yazaroğlu. Federasyon Delegeleri (Yedek): Sinan Uyar, Ümit Akçay ve Ekrem Birer.

Editör: Haber Merkezi