Sakarya 15 Temmuz Derneği Başkanı M.Ensar Özensel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk’i, ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü’yü makamında ziyaret etti
Geçen ay resmi kuruluş işlemlerini tamamlayarak çalışmalara başlayan 15 Temmuz Gaziler Derneği’nin başkan ve yöneticileri Ankara’da temaslarda bulundu. Dernek Başkanı M.Ensar Özensel ve yönetim kurulu üyeleri Ankara ziyaretleri kapsamında önce ilk olarak Cumhurbaşkanlığında Külliyesine gitti. Burada yapılan ziyaretler sonrasında Sakaryalı Gaziler, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Selim Çelenk’i daha sonra da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü’yü makamında ziyaret ettiler.

GELECEK NESİLLER İÇİN
Ziyaretlerle ilgili konuşan Dernek Başkanı Gazi M.Ensar Özensel, “ Sakaryalı 15 Temmuz Gazileri olarak kurduğumuz dernekle ilgili çalışmalara başladık. Bu nedenle Ankara’da ziyaretler yaptık. Külliye ve Bakanlık nezdinde görüşmelere yaparak derneğimizle ilgili hedeflerimizi anlattık. 15 Temmuz Gazileri olarak Dernek Çatısı altında çıktığımız bu yolda tek vizyonumuz vatan ve memleket sevdasını anlatarak gelecek nesillere aktarmaktır. Gazilerimiz Türk Kahramanlığının sönmeyen meşalelerdir. Tüm Gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi