VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın yapılan iddiaları yalanlayarak, "Yaşanan süreçte Büyükşehir belediye başkanı Sayın Ekrem Yüce'nin de tüm terminal esnaf ve firmalarına eşit mesafeli olarak davrandığını teyit eder, tüm kesime karşı takındığı babacan tavırlarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

YALAN BEYAN VERİLİYOR
Yalan beyanlar verildiğine dikkat çeken Akın, "İlgili firma, yalan beyanlar ile ve yine bir kısım sözde yardım kuruluşlarının desteklerini aldığını iddia ederek, bir takım siyasilerin dahi isimleri kullanmaktan çekinmeyerek haksız ve bedelsiz Yazıhane sahibi olmayı amaçlayan firmanın gerçek niyetini de anlaşmış bulunmaktayız. İlgili firma teminalde boş yazıhaneler bulunmasına rağmen, bedelini ödeyerek yazıhane sahibi olmak yerine, türlü entrikalar ile hiçbir bedel ödemeden, kamuoyunu baskı altına almak sureti ile Belediye Başkanı sayın Ekrem Yüce'yi de baskılayarak yazıhane elde etmek istemesi de etik değerler ile bağdaşmaz" ifadelerine yer verdi.

YILLARDIR MUZDARİPLER
Terminal esnaf ve yazıhanecilerinin de yıllardan beri ilgili firma yetkilisinden muzdarip oldukları belirten Akın, "Kaba, nezaketsiz davranışları sebebi ile deyim yerinde ise ilgilinin ZULÜM boyutuna varan davranışları sebebi ile camia tarafından da istenmediği de bilinen bir gerçektir. İlgili firmanın kamuoyunu yanlış yönlendirerek gerek firmamızı, gerekse saygı değer büyükşehir belediye başkanınız Ekrem Yüce nezdinde tüm belediye yetkililerinin itibarını zedeleyecek açıklamalan yapan firma yetkilisi hakkında hukuki ve cezai yollara müracaat edeceğimiz kamuoyuna
saygılanmızla arz ederiz" diye konuştu. Elif Tahtakale

İŞTE TARTIŞMALARA NEDEN OLAN O AÇIKLAMA

Editör: Haber Merkezi