Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) organizasyonuyla gerçekleştirilen törene, Sakarya Vali Vekili Bekir Dınkırcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya 7. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İdris Acartürk, belediye başkanları, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

SATSO bahçesinde düzenlenen törende konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Toplu bayramlaşma törenini en iyi şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Altuğ, şöyle konuştu:

"Her zaman dile getirdiğimiz gibi bizim şifremiz 54 ve biz Sakarya ortak paydasında bu birliktelik tablosuyla çok başarılı ve geleceğe dair güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tekrar, insanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaşandığı dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı'nın sevgiye, barışa, kardeşliğe, hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

Törende davetliler bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu. AA

Editör: Haber Merkezi