Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’teki müteahhitlerle bir araya geldi. Başkan Osmanlı Çadırı’nda gerçekleşen programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Altuntaş, Abdullah Bozalan, Plan Proje Müdürü Tunahan Kuru ve Hendek’te bulunan müteahhitler katıldı.

HASSASİYET
Başkan Püsküllü, “Sizlerle birlikte Hendek’in inşası için çalışmalara devam edeceğiz. Hendek’te inşaat sektörü oldukça yaygınlaştı. İnşaatlarınızı yaparken gerekli güvenlik tedbirlerini almanız gerekiyor. Sizlerin işleriniz aksamaması için arkadaşlarımız gerekeni yapıyor ve bu konuda sizlerden de hassasiyet bekliyoruz. Sizlerin yapmış olduğu binalar ne kadar estetik olursa, ilçemiz o kadar güzel ve daha yaşanabilir olur” dedi.

BİRLİKTE EN İYİYE
Başkan Püsküllü, yapılması düşünülen toplu konut projesiyle ilgili, müteahhitlerle fikir alışverişinde bulunarak “Konut projemizi Hendek’teki müteahhitlerimizin yapmasını arzu ediyoruz. Projemiz tamamlandıktan sonra sizlerle paylaşacağız. Nüfus arttıkça konut ihtiyacı da artıyor. Yapacağınız konutlarda estetiğe önem vermelisiniz, biraz farkındalık yapın. İnsanların yaşam alanlarını daha da güzelleştirelim. Birlik ve beraberlik içerisinde Hendek’imizi en iyi yerlere taşıyalım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi