Oturak mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşerilerimiz, bugün 30 Ağustos Zafer bayramı. Bu toprakların Türk milleti adına tescil edilişinin yıl dönümü.  
Kahraman ecdadımız, bundan 98 yıl önce Sakarya boylarından bir yay gibi gerilerek, Dumlupınar’da düşmana saplanmış, dünyanın arkasında olduğu düşman kuvvetleri İzmir’de denize dökülmüştür. Bugün aynı düşman Akdeniz’de, Ege’de devletimize kafa tutmakta; mavi vatanımızı yine birilerinin desteği ile işgal etmek istemektedir.
Gelin bu fani alemde gözünde memleketinden gayri bir şey olmayan vatan evlatları olarak bizler, bu 30 Ağustos akşamında, ailelerimizle helalleşelim.
Dünyanın arkasında olduğuna güvenen düşman, şairin “dünyada ne bulduk ki ölümden de kaçılsın” ifadelerinin bir memleketin müdafaasına nasıl yeterli geldiğini görsün.
Bu vesile ile vatan savunmasında eşi görülmemiş bir irade ve idare örneği gösteren başta İstiklal Orduları başkumandanı devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, Zafer bayramımız kutlu olsun diyorum. 
Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. O satıh bugün mavi vatandır!”

Editör: Haber Merkezi