Hendek Kaymakamı Orhan Barhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Sarılar Fındık İşleme Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, fındığın işlenme serüvenine dair bilgiler alarak tesislerde incelemelerde bulundu.

BÜYÜK NİMET
Vali Nayir, “Dünyanın en kaliteli fındıklarına sahip bir bölgede yaşıyoruz. Çok önemli bir pazar payına sahip olduğumuz bu değerin kıymetini iyi bilmeliyiz. Başarıyı yakalayabilmek adına sahip olduğumuz imkânlar ile daha iyisini yapabilmeye odaklanıp, başkasını örnek almadan özgün bir yapıda işleri nasıl ilerletebileceğimizi düşünmemiz gerekiyor.”

KURUMSAL
Nayir, “Özellikle aile şirketlerinde ikinci ve üçüncü kuşakların, bazen zorlanabildiğini görüyoruz. Bu bakımdan profesyonel yönetime geçmek gerekiyor. Yenilikçi bir bakış açısının firmalarımızı daha da geliştireceği düşüncesindeyiz.” dedi.

Fabrika üretim tesislerini gezerken işçilere de kolaylıklar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı’nın şahsında tüm fabrika çalışanlarına hayırlı işler temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi