Trafik kazalarına, trafik konusunda yaşanan olumsuzluklara ve bunların çözüm yollarına dikkat çekmek, toplumda trafik bilinci oluşturmak amacıyla her yıl mayıs ayının ilk cumartesi gününden başlamak üzere bir hafta boyunca ‘’Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’’ kutlanmaktadır.

----

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Trafik Haftası dolayısıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. İftar sonrası gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Kaya, Trafik Polisleri ile çay içti ve onlarla sohbet etti.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Kaya, Trafik Polislerinin hal hatırlarını , ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. 

----

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya yaptığı değerlendirmede ; “ Mesai arkadaşlarımız Trafik kazalarıyla mücadelemizde önemli katkılar sağlamakta , trafik kazalarının en aza indirilmesi yönünde  yoğun gayret göstermektedir. Bu başarıda emeği geçen herkese, görevli tüm arkadaşlarımıza, kurallara uyan, uymaya gayret gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası"nı kutluyorum." dedi

Editör: Haber Merkezi