SORUMLULAR BULUNACAK
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette 3. OSB’nin arıtma tesisinden Sakarya Nehri’ne karışan atık suyla ilgili sorumuzu yanıtlayan Altuğ, “Oradaki firmalar bizim üyemiz. Çevre bilinci konusunda kendilerini uyardık. Çevre Komisyonu üyelerimiz de bugün incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili detaylı raporu bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağız. Sorumluları er ya da geç ortaya çıkaracağız” dedi.

VERGİLER SAKARYA’YA
İlimizde faaliyet gösteren fabrikaların vergisini Sakarya’ya ödemeleri konusunda da çalışacaklarını kaydeden Altuğ, “Yapacağımız ziyaretlerle bu konuda girişimlerde bulunacağız. Bir iki firmayı dahi ikna etsek bunun şehrimize vergi anlamında çok ciddi katkısı olur. Bu konuda Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye başkanımızla uyum içinde çalışıyoruz” diye konuştu.

YENİ SAKARYA’YA ZİYARET
Gazetemize dün ziyaret eden SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri, genel müdürümüz Zeki Aydıntepe ile görüşerek Sakarya gündemindeki konuları değerlendirdi. Aydıntepe, Akgün ve yönetim kuruluna düzenledikleri ziyaret için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi