4. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Tarım ve Hayvancılık sektörü temsilcilerinden oluşan 4. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Volkan Terzioğlu, Yiğit Demir, Ahmet Bayrak, Halit Gündüz, Fatih Güreş ile Samet Kavakoğlu iştirak ettiler.
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Fatih Güreş seçilirken Başkan Yardımcısı da Halit Gündüz oldu.

5.MESLEK KOMİTESİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Yiyecek, İçecek ve Konaklama Hizmetleri sektörü temsilcilerinden oluşan 5. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.

Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Gökçe Yıldızlı seçilirken Başkan Yardımcısı da Mustafa Enes Numal oldu.

10. MESLEK KOMİTESİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Elektrik - Elektronik ve Elektromekanik Grubu sektörü temsilcilerinden oluşan 10. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi. Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Kadir Beyenal seçilirken Başkan Yardımcısı da Muhammet Lütfi Altunbudak oldu.


17. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Kooperatifler, Enerji Altyapı ve Hafriyatçılar sektörü temsilcilerinden oluşan 17. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Adnan Borazancıoğlu, Nihat Baltaoğlu, Mehmet Çatalbaş, Cevdet Koç, Hikmet Bahadır ile Halil Erol iştirak ettiler.
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Cevdet Koç seçilirken Başkan Yardımcısı da Halil Erol oldu.
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 17. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin aylık olağan meclis toplantısı öncesi Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
12. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Kitap, Kırtasiye, Basım, Reklam, Medya ve Yayın Kuruluşları sektörü temsilcilerinden oluşan 12. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Zafer Bekdemir, Murat Güler, Oğuzhan Durak, Hakan Coşar, Ender Gürsoy, Ayhan Ekici ile Nurten Hasbaş iştirak etti.  
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ender Gürsoy seçilirken Başkan Yardımcısı da Hakan Coşar oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 12. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın ikinci haftası Perşembe günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
13. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki İnşaat Malzemeleri Toptan ve Perakende Ticareti sektörü temsilcilerinden oluşan 13. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına İbrahim Berat Kara, Enver Tok, Gökhan Korkmaz, Mehmet Kamil Sözduyar ile Özkan Yetim iştirak ettiler. 
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Özkan Yetim seçilirken Başkan Yardımcısı da İbrahim Berat Kara oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 13. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın üçüncü haftası Çarşamba günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
22. MESLEK KOMİTESİNDE 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Otomotiv ve Yan Sanayi sektörü temsilcilerinden oluşan 22. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Bülent Yazar, Murat Can, Hüseyin Odabaş, Mustafa Murat Keskin, Bülent Yazıcı, İlhan Ak ile Mehmet Alkan iştirak etti. 
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Hüseyin Odabaş seçilirken Başkan Yardımcısı da Mustafa Murat Keskin oldu. 
Toplantıda, 22. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın son haftası Pazartesi günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
25. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Ağaç Sanayi ve Orman Ürünleri sektörü temsilcilerinden oluşan 25. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Bilal Arabacıoğlu, Mahmut Cem Demircioğlu, İsmail Koçak, Volkan Koçak, Hasan Tahsin Dişli, Halil Boğaçayır ile Fevzi Gürsoy iştirak ettiler. 
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Fevzi Gürsoy seçilirken Başkan Yardımcısı da Halil Boğaçayır oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 25. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın son haftası Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
26. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Mobilya İmalatçıları ve Malzemecileri sektörü temsilcilerinden oluşan 26. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Musa Emre Tever, Sadullah Balıkçıoğlu, Levent Konakçı ile Ahmet Fazlıoğlu iştirak etti.
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Sadullah Balıkçıoğlu seçilirken Başkan Yardımcısı da Levent Konakçı oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 26. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın ikinci haftası Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
33. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Makine ve Otomasyon Sistemleri Üreticileri sektörü temsilcilerinden oluşan 33. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına Günay Güneş, Şenol Çalışkan, Emre Beşir, Oğuzhan Şimşek, Bora Ali Atalay ile İlker Çatalbaş iştirak etti. 
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına İlker Çatalbaş seçilirken Başkan Yardımcısı da Bora Ali Atalay oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 33. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın üçüncü haftası Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.
34. MESLEK KOMİTESİ
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Müteahhitlik Faaliyetleri sektörü temsilcilerinden oluşan 34. Meslek Komitesi üyeleri, 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinin ardından ilk olağan toplantılarını Oda Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Komite toplantısına SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Murat Ekşi, Şükrü Kılıç, Burak Erken, Ömer Arslan, Enes Zengin, Coşar Tok ile Ahmet Haldızoğlu iştirak etti.
Meslek Komite Üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda alınan ortak karar ile Komite Başkanlığına Ahmet Haldızoğlu seçilirken Başkan Yardımcısı da Enes Zengin oldu. 
Asil ve yedek komite üyeleriyle tam katılım gösterilen toplantıda, 34. Meslek Komitesinin sektörel bazda çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın son Çarşamba günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

Editör: Haber Merkezi