SENDİKA YÖNETİCİLERİNE BAŞARI DİLEDİ
Sanayi bölgelerinden Erenler’de çok sayıda üyesi bulunan Türk Metal Sendikası’nın ülkemizde en büyük işçi sendikalarının başında geldiğini belirten Cevdet Koç, geçmiş yıllarda iki dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı sendikanın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, Şube Başkanı Olcay Meriç ve sendika yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.

“KOÇ’UN ADAY OLMASI SEVİNDİRİCİ”
Türk Metal Sendikası Başkanı Olcay Meriç de sendikaları bünyesinde görev yapmış olan Cevdet Koç’un belediye başkanlığı gibi çok önemli bir göreve talip olmasının sevindirici olduğunu belirterek, ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını ifade etti. Olcay Meriç, Türk Metal Sendikası Ailesi adına Cevdet Koç’a çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

KATILANLAR
Yıllar önce iki dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı Türk Metal Sendikası’nda Şube Başkanı Olcay Meriç ve yöneticiler tarafından karşılanan Cevdet Koç’a bu ziyaretinde Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Necmettin Kırık ve Rüstem Yazar eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi