İYİ Parti geçtiğimiz günlerde yapılan Sakarya Barosu Genel Kurulu’ndan baro başkanı seçilen Av. İlknur Ebiz Yıldız ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkan Yardımcıları Fatma Kılınçer, Av. Emre Durmaz, Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve partinin avukat yöneticilerinin katıldığı ziyarette Baro’nun ve mesleğin sıkıntıları ve taleplerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

''işbirliğine hazırız''

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Kılıçaslan: ''öncelikle Sakarya tarihinde ilk kez bir kadın olarak seçimleri kazanan Başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum, Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hak ve hukuk konusunda, insan hakları konusunda şehre ve hemşehrilerimize faydalı işler yapacaklarına eminiz. Bu bağlamda İYİ Parti olarak her zaman hukuk ve adaletin yanında olacak işler de işbirliğine hazırız. Ayrıca iktidar yöneticileri tarafından sözü verilen yeni adliye binasının, her ne kadar yerinin doğru olmadığı düşüncemiz sabit olsa da bir an önce yapımına başlanması gerektiği bilgisini aldık. Bu konunun da takipçisi olacağız'' dedi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sonrası İYİ Parti heyeti başka programlara katılmak üzere barodan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi