PROJELER TAM GAZ
AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, beraberinde parti yöneticileri Erkut Aşoğlu, Fevzi Gürsoy ve Serdar Yener ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Sakarya’ya sözü verilen projelerle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Kılıç, “Trenin yeraltına alınması, ikinci üniversitesi, bin yataklı şehir hastanesi gibi projeler hususunda çalışmalar devam ediyor. Bizde verilen sözler yerde kalmaz” dedi. Kılıç, özellikle Milletvekili Mustafa İsen tarafından hazırlanan ikinci üniversite projesinin parti yetkililerince tüm Türkiye’ye örnek gösterildiğini söyledi.

HESABINI VEREMEYİZ
Parti içinde bir kavga olup olmadığı yönündeki sorumuzu da yanıtlayan Başkan Kılıç, “Biz bu şehirde 412 bin oy aldık. Buna rağmen aramızda çekişir ve kavga eder isek vatandaşın hakkını ödeyemeyiz. Bizim kavga etme lüksümüz yok. Birbirimizle geçinememe lüksümüz yok” diye konuştu. Fevzi Kılıç, hesap verecekleri tek merciinin millet olduğunu da özenle vurguladı.

ÜÇ BOYUTLU SİYASET
Üç boyutlu siyaset tarzını benimsediklerini söyleyen İl Başkanı Kılıç, “Biz bir iş yaparken salt siyasi saiklerle hareket etmiyoruz. O işe vicdani, hukuki ve manevi açılardan yaklaşıyoruz. İşin ahiret boyutunu da hesaba katıyoruz. Bizim yönetim olarak edebi ve ahlaki bir ölçümüz var. Ne olursa olsun bu edebi bozmayız, bu ölçüden dışarı taşmayız” ifadelerini kullandı.

YENİDEN ADAYIM
Parti içinde herkesin görevini yapması gerektiğini kaydeden Fevzi Kılıç, “Biz görevimizin ne olduğunu da, siyasetin nasıl yapıldığını da çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu. Olası referandumda hedeflerinin yüzde 70 oyun üstü olduğunu söyleyen Başkan Kılıç, referandum sonrası başlayacak kongre sürecinde ise yeniden aday olacağını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi