GAZİLER

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay ile Karasu Sağlık Hizmetleri Dernek Başkanı ve KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eminoğlu, 15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gazileri İstanbul Derneği Başkanı Ali Ayran ve 15 Temmuz Gazileriyle Karasu Zümrüt Otelde bir araya geldiler. Kuran Tilavetiyle başlayan ziyarette 15 Temmuz gecesinin etkileriyle birlikte Şehit ve Gazi aileleri anıldı.

SAKARYA

FETÖ’nün hain darbe girişimi sonrası, milletin ferasetini anlatan Ali Ayran, 15 Temmuz gazilerine sahip çıkılacağını ifade ederek, “15 Temmuz Sakarya gazilerimizle İstanbul gazilerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmayacağız. Bizleri burada ağırlayan başta Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na ve Hasan Eminoğlu’na teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

KARASU

Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay ise, 15 Temmuz gazileriyle tek tek tanışarak darbe gecesi yaşanan olayları kendilerinden dinledi. Gençbay; “Gazilerimiz ve Şehit ailelerimiz bizim için baş tacıdır. Bu gün, her türlü hainliğe rağmen “Büyük Türkiye” hedefinde ilerleyen bir ülkemiz varsa bu 15 Temmuz’da ve diğer terör olaylarındaki hain saldırılarda Şehit ve Gazi olanlar sayesindedir” diye konuştu.

15 TEMMUZ

Karasu Sağlık Hizmetleri Dernek Başkanı ve KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Eminoğlu ise; “15 Temmuz bu milletin darbeye karşı dik durduğu bir gündür. 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Onlar olmasaydı ben ve birçoğumuz şimdi burada olmazdık. Şehit ve Gazilerimizin fedakârlıklarını unutmadık ve asla unutmayacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Editör: Haber Merkezi