Karasu Kızılcık Orta Okulu8. sınıf öğrencileri, Resmi okullar arasında 2016-2017 yılı1.TEOG Sınavlarında ve 12-13 Ocak’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 2. Kazanım Değerlendirme Sınavında Sakarya İl genelinde birinciliği yine kaptırmadı.

Okul Müdürü Davut Çakmak, iki kere Sakarya genelinde birinci olarak gururlandırdıkları için öğrencilerini tebrik ettiğini ve bu başarının tamamen sistemli, özverili ve öğrenci merkezli eğitime dayalı bir çalışmanın sonucu olduğunu sözlerine ekledi. Çakmak; “Bu başarının mimarları olan öğretmenlerimize, sorumluluk bilincini harfiyen yerine getiren velilerimize teşekkür eder ayrıcageleceğimizin emanetçisi yavrularımızın başarılarının devamını dilerim” dedi.

Eğitimin ailede başladığını ve velilerin de bu başarıda önemli rol aldıklarına vurgu yapan Çakmak;“Kızılcık Ortaokulu olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizle, birbirine sağlam bağlarla bağlı bir aile olduk. Başarının sadece tek taraflı sağlanmadığını, etkili bir eğitimin sağlanması için okul, öğrenci ve veli işbirliğininönemli olduğunu asla unutmamalıyız. Öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarıyı tekrar kutlar, sevgilerimi sunarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi