Sosyal medyanın gündeminde olan Karasu'daki olayda T.A. için linç kampanyası başlatılırken, insanlar tecavüz, taciz ve şiddette uygulanan cezaların arttırılması gerektiğini vurguladı.

o şiddet olayına tepki gösterilenlerden işte bazıları;

NE OLMUŞTU?

Olay, 18 Temmuz'da Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşandı. İstanbul'da yaşayan Ş.Ö.(20) , ailesiyle birlikte Karasu'ya tatile gitti. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yapan Ş.Ö. (20), eve dönerken otomobiliyle yanına yaklaşan T.A. tarafından sözlü tacize uğradı. Kendisini taciz eden T.A'a sözlü karşılık veren genç kadın, tacizin devam etmesi üzerine cep telefonunu çıkararak Altındal'ın kullandığı otomobilin fotoğrafını çekti. Genç kadının kendisini polise şikayet edeceğini söylemesi üzerine T.A., otomobiliyle genç kadını ezmeye çalıştı.
Bunun üzerine Ş.Ö.(20), koşarak bir tekel bayisine sığındı. Peşinden gelen T.A., daha büfeye girer girmez Ş.Ö.'ye saldırarak tekme ve tokatlarla dövdü. Büfenin arka kısmına ilerleyerek T. A.'ın saldırısından kaçmaya çalışan Ş.Ö.(20), depo olarak kullanılan alanda da dehşeti yaşamaktan kurtulamadı. T.A. bu sırada, "Bu telefonla mı beni çekip şikayet edeceksin" diyerek genç kadının telefonunu kırdı. Ş.Ö.(20) son anda boşluktan yararlanarak kendini caddeye atmayı başardı. Genç kadının saldırıya uğradığı anlar ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Editör: Haber Merkezi