Erenler Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen imza törenine Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Hizmet-İş Sendikası Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Sakarya Hizmet-İş Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ile salonu büyük bir coşkuyla dolduran belediye personeli ve aileleri katıldı.

İMZALAR ATILDI
İki yıl süreli toplu iş sözleşmesi Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir tarafından imzalandı. Erenler Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle işçilerin ücretlerinde yüzde 20 oranında artış sağlanması işçileri sevindirdi.

ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR
Yoğun katılım ile gerçekleşen imza töreninde konuşan Sendika Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız “Erenler Belediyesi ile 14 dönem toplu iş sözleşmesi imzaladık. Bunların hepsi de uzlaşı ve karşılıklı faydayla sonuçlandı. Bugün 15. Toplu iş sözleşmemizi imzalıyoruz. Bu sözleşmemizin de diğerleri gibi uzlaşı ve başarıyla sonuçlanmış olması son derece sevindiricidir. Sözleşmemize ve emeğe verdiği katkıdan hassasiyetten dolayı Başkan Öztürk’e teşekkür ederiz” dedi.

“HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”
Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir de “Toplu iş sözleşmemizle; üyelerimizin ücretlerinde yüzde 20 yani gerçekleşen enflasyon oranında artış yapıldı. İkinci yıl ücret zammı da enflasyon artı 1 puan olarak gerçekleşecek. 15 yıl Cavit Başkanımızla sözleşmeler imzaladık. Her zaman uzlaşı içerisinde geçen görüşmelerimizden sendikamıza emeğe verdiği desteklerden dolayı Başkan Cavit Öztürk’e teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemizin üyelerimiz, Sendikamız ve Erenler Belediyemiz için hayırlı ve bereketli olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedim

“MAĞDUR ETMEDİM”
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise “3 dönemde görev aldığım süre içerisinde personelimi hiçbir zaman mağdur etmedim. Sözleşme gereği, ücretler enflasyon oranında artırıldı. Hizmet-İş Sendikası ile 15. Toplu iş sözleşmemizi imzalıyoruz. Sözleşme gereği, ücretler enflasyon oranında artırıldı. Sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İmza töreni sonrası sendikaya verdiği desteklerden dolayı Başkan Öztürk’e Sendika tarafından plaket ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi