Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ATV’de yayımlanan bir programda, yaşı küçük öğrencisini kaçıran öğretmenin gizlenmesine yardımcı olduğu yönündeki iddiaların iftira olduğunu belirterek kanal hakkında yasal işlemlerin başlatıldığını söyledi.
Ali İnci, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu kanalda 29 Haziran’da yayımlanan bir magazin programında adı verilerek,  iftira mahiyetli haber yapıldığını hatırlatarak, “Kaçıran kişinin Hendek’te ve tarafımdan saklandığı yolunda yapılan bu haber tamamen yalan ve iftiradır. Yalan haberle ilgili olarak yasalardan doğan hakkımı kullanacağım gayet doğaldır. Avukatım bu konuda gerekli girişimlere başlamıştır” dedi.
İnci, açıklamasında unları kaydetti: “Son yılların kalkınmada öncü kent olan Hendek ilçemiz ve benim şahsım için söylenenler kuru bir iftira ve yalan haber olmakla birlikte; yayının yapıldığı gün ve saatte telefonla yayına bağlanıp, seviyesiz polemikten kaçınmamız iftiranın cevapsız kalması anlamına gelmez.  Bu çirkin iftira ne güzel ilçemizin ne de şahsımın layık olduğu bir muamele değildir.Yargısal süreç sonunda ortaya çıkacak gerçek durum ayrıca değerli halkımıza duyurulacaktır.”
 
Editör: Haber Merkezi