U15’LER ZONGULDAK’I AĞIRLIYOR
Oynadığı U15 Liginde 6.sırada bulunan Sakaryaspor U15 takımı 17.hafta karşılaşmasında 3 puanlı Zonguldak Kömürspor’u ağırlıyor. Üst sıralara tırmanmak isteyen yeşil siyahlılar rakibini bugün Ekrem Karaberber tesislerinde saat 12:00’da ağırlayacak.

U16’LARIN HEDEFİ GALİBİYET
U16 Liginin zirvesinde yer alan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olan Sakaryaspor U16 takımı grubun zayıf ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’u ağırlıyor. Ekrem Karaberber Tesisleri’nde zirvede kalma mücadelesi verecek Yeşil siyahlılar alacağı galibiyetle yerini sağlamlaştırmak istiyor. Son 6 haftaya avantajlı girmek isteyen U16’lar bu maça mutlak galibiyet gözü ile bakıyor. Kritik karşılaşma bugün saat 14:00’da başlayacak.

U17’DEN YAKIN TAKİP
Sakaryaspor U17 Takımı 17.hafta mücadelesinde deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a konuk oluyor. Zirvenin 6 puan gerisinde bulunan ve şampiyonluk umutlarını sürdüren yeşil siyahlı temsilcimiz grubun güçsüz takımlarından Zonguldak Kömürspor’u geçerek puan farkını azaltmak ve son haftalara daha umutlu girmek istiyor. Yarın Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda rakibine konuk olacak U17 temsilcimizin mücadelesi saat 12:00’da başlayacak.

U19’LARIN GÖZÜ ZİRVEDE
İstediği sonuçları almakta zorlansa da zirvenin sadece 2 puan gerisinde bulunan Sakaryaspor U19 takımı 12 puanlı Zonguldak Kömürspor’a konuk oluyor. Lider İnegöl ve 2.sıradaki Kocaelispor’un arkasında 3.sırada bulunan yeşil siyahlılar bu deplasmanda kazanarak rakiplerinin puan veya puanlar kaybetmesini bekleyecek. Kritik mücadele yarın saat 14:00’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda oynanacak

Editör: Haber Merkezi