Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes ile Akyazı İlçe Başkanı Hüseyin Güler, ilçesindeki esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi. İlk önce Gelecek Partisi Akyazı ilçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Serbes, burada başkan Hüseyin Güler tarafından karşılandı. Serbes ve Güler daha sonda ilçedeki esnafı gezerek sorunlarını dinledi. İletilen sorunları titizlikle not alan başkanlar, sorunları gündeme getireceklerini ve çözülmesi için çalışacaklarını söyledi. Serbes, yaptığı açıklamada, gösterilen büyük ilgiden dolayı Akyazı ilçe halkına teşekkür etti.

SORUNLAR ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

Esnafın, çiftçinin, iççilerin kısaca toplumun her kesiminin büyük sorunları olduğunu belirten Serbes,
“Bu sorunlar aslında çözümsüz değil. Yeter ki toplumun sesini kulak verilsin. Biz bunun için sahadayız. Şeffaf, adil, liyakatli, kararlı, samimi bir ekiple tüm bu sorunların üstesinden gelinebilir. Gelecek Partisi’nin kadroları buna hazır. Devlet yönetiminde büyük deneyimi olan başta Ahmet Davutoğlu ve ekibimiz bu sorunların üstesinden gelebilecek kadrolara sahip. Partimizin bu kadar ilgi görmesi buna işaret. Milletimiz sorunları bu yüzden bize iletiyor ve büyük teveccüh gösteriyor. Çünkü Gelecek kadroları her zaman milletin emrinde olmaya devam edecek” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Serbes, ilçe ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek, Sakarya’nın teşkilatlanma konusunda oldukça iyi durumda olduğunu da sözlerine ekledi. Gelecek Partisi Akyazı ilçe Başkanı Hüseyin Güler ise ziyarette gösterdikleri sıcak ilgi ve yakınlık sebebiyle memnuniyetini dile getirerek hemşerilerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi