Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ferizli MYO’da gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli MYO Müdürü Aslan Çoban, Ferizli İlçe Emniyet Müdürü Murat Köksal, Halk Eğitim Müdürü Erhan Kantere ve Ferizli Devlet Hastanesi Başhekimi Samet Kaymaz katıldı.
Serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencileri ve öğretim elemanlarını tebrik eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık sergi sonrasında yaptığı açıklamada grafik tasarımın günümüzdeki önemine dikkat çekti. Rektör Sarıbıyık Grafik Tasarım bölümünden mezun olan öğrencilerin grafik tasarımcı olmanın yanı sıra sosyal medya uzmanlığından fotoğrafçılığa kadar birçok mesleği rahatlıkla yapabilecek düzeyde bir eğitim aldıklarını söyledi.
Sergiyi düzenleyen Öğretim Görevlisi Ersin Berk de yeni kurulan bir bölüm olduklarını, önümüzdeki günlerde Ferizli İlçesi’nde bulunan kurumlarla da ortak sanat projelerine imza atmak istediklerini belirtti. Sergide Öğretim Görevlisi Nadiye Kınalı’nın temel sanat dersi kapsamında yaptırdığı desenler de beğeni topladı. Okullarından evlerine doğru giden bir grup ilkokul öğrencisinin de dikkatini çekmeyi başaran sergi, grafik öğrencilerinin miniklere sergiyi gezdirmeleriyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi